Vorige
Langen Linden

Wonen in het groene Brabant

Bourgondisch Brabant

12.000 m2
Bosscheweg, Boxtel
Q3 2022
circa €29 mio
Eigen ontwikkeling
Bouw & Vastgoed

Wonen in de groene en rijke omgeving van bourgondisch Brabant met alle voorzieningen binnen handbereik. Het beste van twee werelden! Een stijlvol nieuwbouwproject met bijzondere aandacht voor architectuur, groen en duurzaamheid.

Aandacht voor het verleden..

De familie Langen heeft ooit de locatie Lindenlust gebouwd. Met de ontwikkeling van het plan Langen Linden wordt een volgend hoofdstuk geschreven op deze locatie.

Aandacht voor de omgeving

Langen Linden ligt aan de noordkant van Boxtel. Omringt door groen, grenzend aan de Bosscheweg, de A2 en de Dommel woon je op een steenworp van het centrum.

AANDACHT VOOR... 

Rennen, hollen, stilstaan en weer doorgaan. De agenda dicteert en geeft het tempo van je dag aan. Maar gelukkig bepaal jij wanneer het tijd is voor jezelf. Voor je relatie, gezin en een waardevol moment met elkaar. Deze rust en balans in je leven vind je in de Langen Linden in Boxtel. Een stijlvol nieuwbouwproject met bijzondere aandacht voor architectuur, groen … en natuurlijk voor jou als nieuwe bewoner.

EEN BOSRIJKE OMGEVING 

Langen Linden ligt prachtig op 15 minuten fietsen van natuurgebied de Kampina. De wijk zelf bevat mooie oude bomen. Kortom: je woont omgeven door groen!

HEERLIJK WONEN 

De woningen krijgen een rijke uitstraling passend bij het goede leven in bourgondisch Brabant. Verder zijn de woningen uiteraard zeer energiezuinig en duurzaam gebouwd. Jouw thuis.

BESTAANDE MONUMENTEN 

De architectuur borduurt voort op de stijl van het monumentale complex Lindenlust met haar karakteristieke poortwoningen.

VOORZIENINGEN OM DE HOEK 

Basisscholen op 2 min fietsen, Boxtel centrum en het treinstation op 8 minuten fietsen, het centrum van Den Bosch en Eindhoven binnen 20 min met de auto te bereiken.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.