Vorige

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Direct naar:

BEN JIJ ONZE NIEUWE WAARMAKER? 

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer met ruim 250 enthousiaste collega’s. Wij zijn onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Onze ambitie is groot en met veel enthousiasme ontwikkelen en bouwen we gezonde en fijne leefomgevingen, waar mensen zich thuisvoelen. Bouw jij mee aan de duurzame samenleving van morgen? Bij ons kun je laten zien hoe uniek je bent, wat je kan en samen maken we het waar!  

We zoeken nieuwe collega’s die de mouwen opstropen en van een uitdaging houden. Met de heersende no-nonsense-mentaliteit realiseren we projecten waar je u tegen zegt. De regio waarin wij werkzaam zijn, Midden-West, is misschien wel de meest dynamische van Nederland. De concurrentie is groot en de projecten zijn divers en complex. Hierdoor worden wij continu uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen binnen al onze vakgebieden: gebiedsontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie.  

We geven je graag een indruk van onze cultuur en DNA. Met elkaar hebben we de drive om iedere keer weer projecten te maken waar wij trots op zijn en die laten we graag zien.

Meer over Dura Vermeer Bouw Midden West

(BUITEN)gewone verhalen

Wij creëren plekken die een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat, je met plezier kunt leven en de gemeenschap het middelpunt van alles is. Dit kan niet zonder de (buiten)gewone verhalen van onze toppers. Ontmoet hieronder je toekomstige collega’s door hun verhaal te lezen! 

Dura Vermeer al drie jaar op rij Top Employer

Dura Vermeer mag zich als één van de eerste bouwbedrijven in Nederland scharen bij de selecte groep Top Employer 2022, 2023 én 2024. Dit betekent dat wij voorloper zijn op HR-gebied en medewerkers de allerbeste werkomgeving bieden. Daar zijn wij trots op! 

Meer weten over de Top Employer-certificering? Lees meer

Creëer meer innovaties

Ontwikkelen en bouwen is topsport

Ontwikkelen en bouwen is topsport, dat weten onze collega's als geen ander. Het is belangrijk dat iedereen lekker in z'n vel zit, zowel werk als privé. Dat talenten optimaal en flexibel worden ingezet en dat je samen met fitte collega's klaar bent voor een duurzame inzetbaarheid. Daar gaan we voor, DV4FIT!

Gedurende het jaar organiseren wij diverse activiteiten op het gebied van voeding, financiële-, mentale- en fysieke gezondheid.

Benieuwd naar ons vitaliteitsprogramma? Lees verder!

Padeltoernooi 2024 Dura Vermeer Bouw Midden West

ONZE VACATURES

Zou jij ook bij Dura Vermeer Bouw Midden West aan de slag willen gaan? Bekijk hieronder onze vacatures. Wij verwelkomen je graag bij ons in de Cruuq! 

 

Alle vacatures bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Traineeship volgen?

Klaar met jouw studie? En behoefte om verschillende vakgebieden te ontdekken binnen de bouw- en vastgoedbranche? Word dan trainee bij Dura Vermeer Bouw Midden West, ontdek wat bij je past en bouw mee aan de duurzame samenleving van morgen! We kunnen jouw frisse blik en enthousiasme goed gebruiken bij onze projecten in gebiedsontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie. 

Benieuwd naar onze traineeships? Kijk gauw verder!

Stage lopen?

Op zoek naar een stage of afstudeerplek? Je bent van harte welkom bij Dura Vermeer Bouw Midden West in Cruquius. Stage lopen betekent niet alleen meekijken. Je bent volwaardig lid van het groengele team en krijgt te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt uitgedaagd en krijgt daarmee de kans jezelf te ontwikkelen. Wij helpen jou de theorie in de praktijk te brengen en andersom vinden wij het ook leuk iets van jou te leren. 

Bekijk onze stages

Samen maken we het waar, elke dag opnieuw!

Niet gevonden wat je zocht?

Dat vinden wij heel jammer, echter staat onze deur altijd open! We komen graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking, dan kunnen we bij toekomstige vacatures kijken of je een goede match bent. Je kunt ook deze pagina in de gaten houden en wie weet werk jij straks voor Dura Vermeer Bouw Midden West!

MAAK MEER CARRIÈRE

Niet alleen bij Bouw Midden West hebben we mooie banen beschikbaar. Ook bij onze andere werkmaatschappijen verspreid over heel Nederland zijn vacatures beschikbaar in allerlei functies.

Alle vacatures BIJ DURA VERMEER

Creëer meer innovaties | Kelly Stricker | Ontwikkelaar
Neem meer initiatief | Sharon Domingo | Werkvoorbereider
Tom van Rijn, Werkvoorbereider
Rik Zentjens, Projectontwikkelaar
Rogier Middelburg, Ontwikkelmanager

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Sandra Reitsma

HR manager Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Sandra Reitsma
Bouw & Vastgoed

Maartje Ouwehand

HR adviseur Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Maartje Ouwehand