Vorige

Mensen. Maatwerk. Materieel. Duurzaam Materieel

Verduurzaming van ons Materieel

Duurzaamheid maakt onderdeel uit van de vernieuwingsambities van Dura Vermeer. We zitten in de kopgroep van verduurzamers in Bouw & Infra in Nederland en dat is terug te zien in ons materieelassortiment.
Ons eigen assortiment bouwmaterieel is sinds 2023 geheel emissievrij beschikbaar. De ambitie is om al het Inframaterieel voor 2030 emissievrij aan te bieden, inclusief het transport en het personenvervoer van- en naar de bouwplaats. Tot die tijd is er sprake van een transitiefase waarbij we samen met onze machinebouwers en andere partners ons assortiment stap voor stap verduurzamen. 

1
2

Energiemanagement

De uitdagingen op het gebied van energie en duurzaamheid zijn actueler dan ooit. Dagelijks gaan we op zoek naar hoe we onze collega's op de Infra- en Bouwprojecten kunnen ondersteunen met passende en duurzame energieoplossingen. Er wordt materieel omgebouwd, er worden (tijdelijke) energievoorzieningen getroffen om de bouw te kunnen starten en er wordt meegekeken met het ontwerp van laadpleinen. Zo dragen we met inzet en expertise bij aan een duurzamere toekomst. 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.