Vorige
Baanbrekers

Een duurzaam bedrijfspand waar waar werknemers kunnen floreren

Waalwijk
03-2023 - 04-2025
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

We zijn van start gegaan met de realisatie van een hoogwaardige nieuwbouw waar maatschappelijke organisatie Baanbrekers de activiteiten kan centraliseren. In Waalwijk verrijst een hoogwaardig en bijzonder duurzaam bedrijfspand dat de organisatie zal faciliteren om maximale impact te realiseren.

Voor Baanbrekers zetten we een gloednieuwe thuisbasis neer, met alle bedrijfsonderdelen onder één dak. Een project dat onze toewijding aan duurzaamheid en positieve sociale impact weerspiegelt. We streven ernaar een inspirerende, comfortabele en duurzame werkomgeving te realiseren waar de werknemers van Baanbrekers zich prettig voelen en floreren. Met een gebouw dat bovendien niet alleen voldoet aan de behoeften van vandaag, maar ook aan die van morgen.

Het is de bedoeling dat het pand vele jaren onderdak biedt aan alle medewerkers van Baanbrekers. Het wordt een duurzaam, groen en energieneutraal gebouw waar een prettige en passende werkomgeving wordt gecreëerd voor alle medewerkers. Zoals de planning er nu uitziet, zullen we het gebouw in april 2025 opleveren en wordt het daarna gefaseerd in gebruik genomen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.