Vorige
Revitalisering bedrijventerrein Spoorlanden

Bouwteam Spoorlanden

Verbeteren duurzame karakter en ruimtelijke uitstraling

Kampen
2021 - 2024
Bouwteam
Gemeente
Infra

Vanaf 2021 zijn de gemeente Kampen, Anacon Infra en Dura Vermeer samen in bouwteamverband bedrijventerrein Spoorlanden in Kampen aan het revitaliseren.

Omgeving betrokken bij vergroten veiligheid en verduurzaming

In fase 1 is de Spoorstraat vanaf het kruispunt met de Kraton tot en met de aansluitingen met de Spoordwarsstraat heringericht. Deze prioritering komt van de ondernemers die gevestigd zijn op Spoorlanden. Zij worden namelijk nauw betrokken bij dit project. Zo zijn zij ook betrokken bij het maken van de ontwerpen.

Begin situatie bij revitaliseren industrieterrein Spoorlanden in Kampen.

Verduurzamen uitstraling

We gaan de uitstraling van bedrijventerrein Spoorlanden verduurzamen.

Uitgangsituatie industrieterrein Spoorlanden in Kampen

Eenduidige verhardingen

We gaan structuur creëren door alle soorten en kleuren verhardingen strak te trekken.

WAT GAAN WE SAMEN DOEN?

Drone foto van Industrieterrein Spoorlanden

Fase 1

In de eerste fase richtte het bouwteam zich op de revitalisatie van Spoorlanden. We hebben de verkeersveiligheid vergroot en verkeerskundig een betere duiding gegeven aan de inrichting van de weg. Hierbij verbeterde we ook direct het duurzame karakter en de ruimtelijke uitstraling om bij te dragen aan een groener en gezonder Nederland. Zo bouwen wij tijdens dit project verder aan onze duurzaamheidsambitie “groener en gezonder.”

‘Specialist in bouwteams’

‘Dankzij ons uitgebreide ervaring met het werken in bouwteams kun je Dura Vermeer een echte bouwteamspecialist noemen,’ aldus André van der Vegt, Directeur bij Dura Vermeer. Hij vervolgt, ‘Als familiebedrijf zit samenwerken en oog hebben voor de omgeving en elkaar echt zien in onze DNA. Wij zijn dan ook blij dat we samen met de Gemeente Kampen en Anacon Infra in bouwteamverband bijdragen aan de toekomstbestendigheid van industrieterrein Spoorlanden.’

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Bekijk werkmaatschappij

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!