Vorige
Revitalisering bedrijventerrein Spoorlanden

Bouwteam Spoorlanden

Verbeteren duurzame karakter en ruimtelijke uitstraling

Kampen
2021 - 2024
Bouwteam
Gemeente
Infra

De komende vier jaar gaan de gemeente Kampen, Anacon Infra en Dura Vermeer samen in bouwteamverband bedrijventerrein Spoorlanden in Kampen revitaliseren.

Omgeving betrokken bij vergroten veiligheid en verduurzaming

In fase 1 wordt de Spoorstraat vanaf het kruispunt met de Kraton tot en met de aansluitingen met de Spoordwarsstraat heringericht. Deze prioritering komt van de ondernemers die gevestigd zijn op Spoorlanden. Zij worden namelijk nauw betrokken bij dit project. Zo zijn zij ook betrokken bij het maken van de ontwerpen.

Begin situatie bij revitaliseren industrieterrein Spoorlanden in Kampen.

Verduurzamen uitstraling

We gaan de uitstraling van bedrijventerrein Spoorlanden verduurzamen.

Uitgangsituatie industrieterrein Spoorlanden in Kampen

Eenduidige verhardingen

We gaan structuur creëren door alle soorten en kleuren verhardingen strak te trekken.

WAT GAAN WE SAMEN DOEN?

Drone foto van Industrieterrein Spoorlanden

Fase 1

Dit jaar richt het bouwteam zich op fase 1 van de revitalisatie van Spoorlanden. We gaan de verkeersveiligheid vergroten en verkeerskundig een betere duiding geven aan de inrichting van de weg. Hierbij verbeteren wij ook direct het duurzame karakter en de ruimtelijke uitstraling om bij te dragen aan een groener en gezonder Nederland. Zo bouwen wij tijdens dit project verder aan onze duurzaamheidsambitie “groener en gezonder.”

‘Specialist in bouwteams’

‘Dankzij ons uitgebreide ervaring met het werken in bouwteams kun je Dura Vermeer een echte bouwteamspecialist noemen,’ aldus André van der Vegt, Directeur bij Dura Vermeer. Hij vervolgt, ‘Als familiebedrijf zit samenwerken en oog hebben voor de omgeving en elkaar echt in onze DNA. Wij zijn dan ook blij dat we samen met de Gemeente Kampen en Anacon Infra in bouwteamverband bij gaan dragen aan de toekomstbestendigheid van industrieterrein Spoorlanden.’

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Bekijk werkmaatschappij

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!