Vorige
West Kwartier

Appartementen in het historisch Bergen op Zoom

In de 'Nieuwe Vesting'

Bergen op Zoom
11-2020 - 11-2021
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

Het West Kwartier is gelegen in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Het West Kwartier is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad Bergen op Zoom. 

29 appartementen aan de rand van het historisch centrum van Bergen op Zoom

Het woningaanbod bestaat uit 29 appartementen. Ieder met een eigen identiteit. Het woonoppervlak varieert van 81m2 tot maar liefst 208m2.

Tussen historische binnenstad en het water

Het West Kwartier ligt aan de rand van het historisch centrum in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’. Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven.

LUXE APPARTEMENTEN

Hier verrijst straks een veelzijdig nieuwbouwplan bestaande uit 29 appartementen. De luxe appartementen variëren in groottes en types en zijn standaard voorzien van compleet sanitair van Villeroy & Boch en een SieMatic keuken met Siemens apparatuur. Daarnaast zijn de woningen en appartementen zeer duurzaam en standaard voorzien van zonnepanelen, bodemwarmtepomp, luchtwarmte terugwin installatie, waterwarmte terugwin installatie, vloerverwarming en -koeling en triple beglazing.

BEKIJK DE PROJECTWEBSITE

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.