Vorige

Het Goede Doen, onze missie

Bekijk de video:

Wij zijn een bedrijf van ontwikkelaars en bouwers. Echte doeners en waarmakers, met maar liefst 165 jaar kennis en innovatie op zak - en de ziel van een familiebedrijf. Dat gevoel is heel sterk: wij zijn er écht voor elkaar: voor onze klanten, partners, collega’s én de maatschappij. Door gewoon te dóen en gewóón te doen. Niet voor even maar voor lang. Dat zit in onze genen, je vindt het overal in terug.

Onze missie

Wij willen als familie van ontwikkelaars, doeners en bouwers graag gebieden, projecten en gebouwen creëren waar mensen meetbaar gezonder en gelukkiger zijn – en dat zo lang en duurzaam mogelijk. Met onze 165 jaar kennis en ervaring en al onze innovatiekracht willen wij Het Goede Doen voor onze klanten, partners, collega’s en medemensen. Dat is de missie. Om dat waar te maken moeten wij óók het goede doen voor het klimaat en de aarde. Dat begrijpen wij heel goed. Wij hebben maar één wereld en die heeft het al moeilijk genoeg. De natuur, de dieren, onze kinderen en kleinkinderen: wij hebben allemaal een gezonde aarde nodig. Daar draait het om in Het Goede Doen.

Het Goede Doen van André

"Waar begin je? Je moet het met z’n allen doen en gewoon gaan dóen. Thuis kieperde ik eerst al het afval in de kliko. Nu doe ik dat echt wel apart. Ik zet de verwarming lager. Ik doe wat ik kan. Ik wil mijn steentje bijdragen, ook op de bouwplaats."

Het Goede Doen van Mirre

"Zelf zien, zelf ervaren: dat werkt. Een mooie omgeving wakkert het Goede Doen bij mensen vanzelf aan. Dat wil je bereiken, als ontwikkelaar. Dat mensen zelf ervaren hoe gaaf hun omgeving is en zich er zelf eigenaar van gaan voelen. Daar doe je het voor."

We denken in waarde

Om Het Goede te kunnen Doen voor mens en aarde moeten veel dingen slimmer, beter, anders. Actuele thema’s uit de wereld van ontwikkeling en bouw hebben wij voor onszelf samengevat in vier waardecirkels: In balans, Gezond, Oneindig en Verbonden. De mens staat daarin altijd centraal:

Eén team, vijf disciplines

Voor Dura Vermeer Bouw Hengelo staat duurzame samenwerking voorop: samen plannen maken, samen Het Goede Doen, samen kennis en successen delen en samen innoveren. Dat geldt voor elke discipline die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie of Beheer & Exploitatie. Traditionele afdelingen hebben we ingeruild voor waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Met maar één doel: waarmaken wat we beloven. Het Goede Doen. In alles wat we doen.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Tine-Loes Hemmes

Adjunct-directeur Vastgoedontwikkeling en Klant & Markt Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Drenthe, Regio Flevoland, Regio Friesland, Regio Groningen
Tine-Loes Hemmes