Vorige
Nieuws

Dura Vermeer ondertekent raamovereenkomst co-making Woonbron

Op dinsdag 31 januari heeft Dura Vermeer samen met Coen Hagedoorn Bouw b.v.,  Heembouw Wonen B.V., Van Wijnen en VORM Renovatie B.V een raamovereenkomst ondertekend. Met de raamovereenkomst gaan we een co-making van 5 jaar met Woonbron aan.

De komende 5 jaar gaan we gezamenlijk aan de slag met het realiseren van renovatieprojecten voor de corporatie in de gemeente Delft, Dordrecht, Nissewaard en Rotterdam. Woonbron kiest voor deze manier van inkopen en samenwerken met marktpartijen, omdat de renovatieprojecten complexer en talrijker zijn geworden. Door samen te werken met co-makers kunnen we door gebruik te maken van onze kennis en ervaring slimmer verduurzamen en verloopt het renovatieproces efficiënter.

Oog voor de bewoners


De bewonerscommunicatie- en participatie worden naar een hoger plan getild, overlast wordt geminimaliseerd en de doorlooptijden van werkzaamheden in de woningen worden verkort. Doordat we de krachten bundelen vergroten we de capaciteit en zorgen we voor een continuïteit in de werkzaamheden. Dit met oog voor de bewoners.

De kennis en krachten van de 5 co-makers worden aan elkaar verbonden. Hierdoor kunnen we niet alleen van elkaar leren maar ook versterken. De ervaringen die we gezamenlijk opdoen binnen de projecten zorgen ervoor dat elk project nét iets beter aangepakt kan worden. Zo kunnen we de efficiëntie vergroten. Dit komt ten goede van de bewoners, Woonbron en de co-makers.

Duurzaamheid

Als maatschappelijk betrokken renovatiespecialist is het onze ambitie bij te dagen aan het creëren van fijne, duurzame wijken. Gezamenlijk zijn we beter in staat om dat te doen en daarom geloven we in de kracht van samenwerken. Samen kunnen we onze duurzaamheidsambities waarmaken.

Direct van start

Na de ondertekening zijn we direct gestart met het maken van samenwerkingsafspraken. Van het sturen op bewonerstevredenheid en innovatie, tot het managen van risico’s en organiseren van een maximale teamperformance. Deze project ongebonden samenwerking geldt voor de komende vijf jaar en kan eventueel verlengd worden.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Stefanie Stulen

Senior projectmanager klant, markt en maatschappij Regio Zuid-Holland
Stefanie Stulen