Vorige
Nieuws

Bouw Veersepoort 5 van start!

Op de locatie van het voormalige sportcomplex aan de Nassaulaan te Middelburg is donderdag 24 november de officiële paal geslagen voor de 33 nieuwe appartementen in het project Veersepoort 5. Samen met de kopers en genodigden heeft de heer J. Louws, Wijkwethouder van Veersepoort en locoburgemeester van de gemeente Middelburg, de start van de bouw ingeluid. Dit gebeurde met een feestelijke handeling rondom de officiële heipaal. Na dit feestelijke moment is er getoost op een voorspoedige bouw en werd er, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig nagepraat.

Veersepoort 5
Het project Veersepoort 5 is een nieuwbouwproject van Stevast Baas & Groen B.V. uit Capelle aan den IJssel. Dura Vermeer Bouw Zuid is verantwoordelijk voor de realisatie van Veersepoort 5. In totaal worden 108 woningen in Veersepoort 5 gerealiseerd. Naast de 33 luxe appartementen worden ook 75 grondgebonden woningen gebouwd waarvan 38 hofwoningen en 37 stadsvilla’s. Negen van de hofwoningen zijn huurwoningen in het middensegment.

Op deze plek aan de Nassaulaan bevond zich vroeger de atletiekbaan voor hardloopwedstrijden van Dynamica en het bijbehorende sportcomplex. Veersepoort 5 ligt op loopafstand van het historische centrum van Middelburg en in de directe omgeving bevinden zich bovendien winkels, scholen, sportfaciliteiten en ook het openbaar vervoer is binnen handbereik.

De woningen kennen een grote diversiteit in grootte, indeling en prijs, wat Veersepoort 5 aantrekkelijk maakt voor verschillende doelgroepen. De Stadsvilla’s en appartementen zijn daarbij uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen. Alle grondgebonden woningen in het plan worden energieneutraal gerealiseerd en alle appartementen zijn bijna energieneutraal. De bouw van de appartementen is nu officieel gestart. Begin volgend jaar wordt gestart met de heiwerkzaamheden van de grondgebonden woningen. Naar verwachting worden de eerste woningen en appartementen begin 2024 opgeleverd.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.