Vorige
Nieuws

Nieuw, groen én duurzaam gebouw voor Baanbrekers in Waalwijk

Op de huidige locatie van het hoofdgebouw van Baanbrekers, het leer-, werk- en mensontwikkelbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk, gaan wij de nieuwbouw organiseren! Na een tender met 9 andere deelnemers zijn wij als winnaar uit de bus gekomen!

Het nieuwe gebouw wordt compact, groen, duurzaam, energieneutraal! In dit gebouw komen alle functies die nu verspreid zijn over verschillende gebouwen samen. (van kantoor en productie tot magazijn en kringloopwarenhuis Twiddus)

Sloop, bouw en oplevering
De sloop van het huidige hoofdgebouw van Baanbrekers staat gepland voor het najaar van 2023. Als het hele bouwterrein leeg en opgeruimd is, starten we de bouwwerkzaamheden. Zoals het er nu naar uitziet, wordt het nieuwe gebouw van Baanbrekers het tweede kwartaal van 2025 opgeleverd.

Handtekeningen gezet
Afgelopen maandag 10 juli zijn de handtekeningen onder het contract voor het slopen van het oude pand en het bouwen van het nieuwe pand van Baanbrekers gezet. We kunnen aan de slag! Op maandag 10 juli jl. namen Rob Steijn, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Zuid b.v. (op de foto links aan tafel), en Thom Blankers, bestuursvoorzitter van Baanbrekers (op de foto rechts aan tafel), hiervoor de pen in de hand.

Rob Steijn, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Zuid b.v. (op de foto links aan tafel), en Thom Blankers, bestuursvoorzitter van Baanbrekers (op de foto rechts aan tafel) ondertekenen het contract

Op de plek van het huidige hoofdgebouw zal een compact, groen, duurzaam, circulair en modulair en gezond nieuw gebouw gerealiseerd gaan worden.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.