Vorige
Nieuws

Start bouw kavel 2 en kavel 3 Geldermalsen

We gaan weer aan de slag in Geldermalsen! Donderdag 1 december vierden wij samen met partners en stakeholders feestelijk de start bouw van kavel 2 en kavel 3 in Geldermalsen. Met het zaaien van bloemzaadjes – waarmee we ook al tijdens de realisatie groen toevoegen - is de bouw nu symbolisch gestart.

Dura Vermeer Bouw Zuid ontwikkelt en bouwt voor Kleurrijk Wonen in totaal 56 appartementen en samen met ontwikkelaar Vrijborg ontwikkelen en realiseren wij 42 zorgappartementen voor Amvest en exploitant Gastenhuis.

Terug in Geldermalsen
Eerder realiseerden wij al diverse woningen in het project Lingedonk en ook de School Voor Persoonlijk Onderwijs is door ons gebouwd. Deze projecten zijn nu letterlijk onze buren, het is goed om weer terug te zijn!

Project Geldermalsen kavel 2
Inmiddels zijn we gestart met de realisatie van 56 sociale huurappartementen voor Kleurrijk Wonen.
De uitstraling en ligging van het complex zijn rijk en goed. Binnen het project geven we op een goede manier invulling aan de inpassing van groen en stimulering van biodiversiteit. Zo leveren we een bijdrage aan een fijne leefomgeving van de toekomstige bewoners, vergroening van de omgeving en het terugdringen van de tekorten binnen de sociale huursector. Naar verwachting wordt de bouw in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd.

Project Geldermalsen kavel 3
Ook bij kavel 3 zijn de werkzaamheden inmiddels gestart. Kavel 3 staat volledig in het teken van zorg wonen. Hier realiseren wij in samenwerking met Vrijborg een dubbel woonzorghuis met 42 zorgappartementen én een woning voor het zorgechtpaar. De locatie ligt op loopafstand van het station en centrum in een groene nieuwbouwwijk. Naar verwachting zal kavel 3 in het begin van 2024 worden opgeleverd.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.