Vorige
Nieuws

17 september Pre-sale Buitengewoon fase 2

Voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen

De woningen zijn uitgerust met een luxe keuken, complete badkamer en toilet.

Wegens succes versneld!

Vanaf donderdag 17 september is Buitengewoon fase 2 met 9 woningen in Pre-sale. Na de grote belangstelling voor de 18 woningen van fase 1, ging het project versneld in Pre-sale met de laatste fase. Vanaf 17 september 9.00 uur zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend gemaakt en is het mogelijk om een woning te reserveren. Dura Vermeer ontwikkelt in het plan Buitengewoon in totaal 27 luxe Poldervilla’s met een goede zonligging en een vrij uitzicht van 65 meter.

 

DORPS WONEN, STADS LEVEN

Het woningaanbod van Buitengewoon bestaat in totaal uit 27 energieneutrale woningen. De eerste fase van het project is op 21 juli in Pre-sale gegaan met de eerste 18 woningen. Nog geen 2 maanden later zijn alle woningen gereserveerd. De tweede fase bestaat uit 9 vergelijkbare woningen met woonoppervlaktes van 165 m2 tot 175 m2. Kenmerkend voor de woningen is het verhoogde terras met een goede zonligging. De woningen zijn uitgerust met een luxe keuken, complete badkamer en toilet. Daarnaast zijn ze voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen, welke zijn opgenomen in de V.O.N. prijs.

 

DIGITAAL RESERVEREN

Bij Dura Vermeer is het mogelijk om volledig digitaal een woning te reserveren. Meer informatie over dit digitale aankoopproces is te vinden op de www.buitengewoon-gouda.nl

WONEN IN EEN GROENE WIJK


Buitengewoon ligt in de woonwijk Westergouwe. Een nieuw stukje Gouda aan de rand van de stad. Westergouwe is omringd door prachtige Polderparken, een eigen natuur- en recreatiegebied en tal van voorzieningen dichtbij huis. Het is een duurzame gebiedsontwikkeling dat de komende jaren uitbloeit tot een nieuwe woonwijk met 4000 woningen. Ondanks dat de rustgevende klanken van de natuur de boventoon hebben in Westergouwe, ligt de wijk erg centraal vlakbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. En op 10 minuten fietsafstand proef je de gezelligheid die de stad te bieden heeft.

Door de aanleg van het natuur- en recreatiegebied, ecologische voorzieningen, groene assen en brede watergangen is Westergouwe een biodiverse wijk. Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen. Er wordt steeds duurzamer gebouwd en er is een grootschalige toepassing van PV-panelen in combinatie met een hoge isolatiewaarde van de woningen. Vanaf Westergouwe-II, waar Buitengewoon onderdeel van is, worden alle woningen gasloos aangelegd. Er wordt al volop geleefd in Westergouwe, en dat woont wél zo prettig!

Een verhoogd terras en goede zonligging

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.