Vorige
Nieuws

78 eengezinswoningen Ministerbuurt worden energiezuiniger, veiliger en comfortabeler

Woningcorporatie Rijswijk Wonen en aannemer Dura Vermeer Bouw Heyma BV hebben de realisatieovereenkomst getekend om 78 eengezinswoningen te verbeteren en verduurzamen.

Het gaat om 12 woningblokken in de C.T. Storklaan, Prof. Quacklaan, Ds. Heldringlaan en de J.C. van Markenlaan. De woningen zijn verouderd en niet energiezuinig. Rijswijk Wonen en Dura Vermeer hebben een onderhouds- en verbeterplan gemaakt om de woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken. Een klankbordgroep bestaande uit een aantal bewoners gaf feedback op het plan, dat in september gepresenteerd wordt aan de overige bewoners.

VERBETEREN EN VERDUURZAMEN VAN BESTAANDE WONINGEN

Het project draagt bij aan de ambitie van Rijswijk Wonen om de oudere woningvoorraad te verduurzamen. De komende 5 jaar brengt de corporatie 1.600 woningen naar tenminste energielabel B.

Na het succesvol verlopen onderhoud aan de flat aan de Dr. H.J. van Mooklaan is dit het tweede samenwerkingsproject van Rijswijk Wonen en Dura Vermeer Bouw Heyma. Als alles volgens planning verloopt starten de werkzaamheden in het najaar.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.