Vorige
Nieuws

Aan de slag in Hengelo met de nieuwbouw voor Autoschade Nijland

De auto herstelbranche is erg in ontwikkeling en ook de verzekeraars stellen steeds hogere voorwaarden aan de bedrijfsuitrusting en bedrijfsvoering. Daarom voldoet het huidige bedrijfspand van Autoschade Nijland, gebouwd in 1984, niet meer aan de benodigde eisen. De totale nieuwbouw neemt 1.200 vierkante meter in beslag, waarvan ca. 350 vierkante meter kantoorruimte. 

Optimale routing voor schadeafwikkeling

Om de verdere groei en de efficiëntiegraad van het bedrijf te kunnen verhogen, is dan ook gekozen voor nieuwbouw op bedrijventerrein Het Oosterveld in Hengelo. In dit nieuwe bedrijfspand, naar een ontwerp van Raymond Horstman Architecten, worden o.a. nieuwe installaties en de routing van de schadeafwikkeling door veranderde hersteltechnieken optimaal.

Autoschade Nijland

"Inzetten op investeren in nieuwbouw en met veel enthousiasme verder met de uitbouw van ons bedrijf". Dat is de motivatie vanuit Autoschade Nijland bij de investering in dit nieuwe bedrijfspand. Autoschade Nijland is opgericht in 1977 aan de Bartelinkslaan in Hengelo en heeft al ruim 40 jaar ervaring binnen de autoschadeherstel.

Kleinbouw in samenwerking

De afdeling Kleinbouw binnen Dura Vermeer Bouw Hengelo biedt de kennis en ervaring van een groot bedrijf, met de snelheid en het gemak van een klein bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in kleinschalige utiliteitsbouw. Des te mooier is het ook dit nieuwbouwproject te mogen uitvoeren in Hengelo. Samen met Lammerink Installatiegroep uit Ootmarsum wordt het project uitgevoerd. BBD Bouwmanagement verzorgd gedurende het ontwikkel- en bouwtraject de rol van regisseur ten aanzien van het project en proces. 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.