Vorige
Nieuws

Bezoek een van onze projecten tijdens de Dag van de bouw

n het kader van de jaarlijkse Dag van de Bouw opent Dura Vermeer op zaterdag 15 juni haar deuren op bouwplaatsen door heel Nederland. Ben jij benieuwd hoe een project wordt gerealiseerd? Je kunt op maar liefst 9 projecten een kijkje nemen achter de schermen.

Medewerkers van Dura Vermeer informeren je en leiden je rond over het project. De te bezoeken projecten variëren van Het AFAS Experience Center, de bouw van ziekenhuis Saxenburgh tot de bouw van een ondergrondse parkeergarage in Leiden, en het creëren van ruimte voor water in Wanssum.

Zaterdag 15 juni ben je welkom op onze locaties van 10.00 tot 16.00 uur:

Amsterdam – EMA

Dura Vermeer Bouw & Vastgoed BV heeft in maart 2018 samen met het Rijksvastgoedbedrijf het contract ondertekend voor de realisatie van het Design, Build en Maintain project voor de nieuwbouw van de huisvesting voor EMA. Dura Vermeer werkt samen met Heijmans aan dit project onder de naam Bouwcombinatie EMA. Bezoekers zijn welkom voor een rondleiding door een deel van de nieuwbouw.

Locatie: Domenico Scarlattilaan 6, Amsterdam, Noord-Holland

Amsterdam – Overhoeks

Overhoeks is een nieuwe stadswijk aan de IJ-over in Amsterdam-Noord. Dura Vermeer Bouw Midden West bouwt in opdracht van Ymere aan Overhoeks blok B1 en blok B2. Er wordt hard gewerkt aan het project bestaande uit 133 appartementen (sociale huurwoningen). De bouw loopt voorspoedig - in april is het hoogste punt al bereikt! Wil jij alvast de wijk proeven als potentiële nieuwe huurder of wil je gewoon eens kijken wat er voor moois wordt neergezet onder het genot van koffie en poffertjes? Je bent van harte welkom!

Locatie: Spadinalaan , Amsterdam, Noord-Holland

Vught– La Couronne

In Vught werkt Dura Vermeer Bouw Zuid aan de realisatie van 17 zeer royale herenhuizen, La Couronne. Niet zomaar een bouwproject maar een met unieke architectuur, bijzonder grote woningen én op een unieke locatie! Anno 2019 versnellen we op het gebied van digitalisering. Welke uitwerking heeft dit op onze bouwprojecten? Wat komt er in de voorbereiding allemaal bij kijken en hoe passen we digitale toepassingen zoals BIM (Building Information Modelling) de basis voor ons digitale bouwproces en Virtual Reality op de bouwplaats toe? Je bent van harte welkom tijdens de Dag van de Bouw!

Locatie: Irenelaan 1, Vught, Noord-Brabant

Leusden – Het AFAS Experience Center

Dura Vermeer Bouw Hengelo bouwt in Leusden aan het nieuwe AFAS Experience Center. De naam zegt het al; beleving staat centraal in het ontwerp van dit state-of-the-art-complex. Wanneer je Leusden inrijdt zijn de drie grote groengele kranen niet te missen. Het is een grote bouwplaats met een complex dat bestaat uit een hoofdgebouw, tussengebouwen, een restaurant, een theater en een ondergrondse parkeergarage. Al deze gebouwen staan met elkaar in verbinding. Rondom legt Dura Vermeer Infra Hengelo een parkachtige tuin aan, inclusief een grote waterpartij en een heuvel waar mensen op kunnen zitten. De ondergrondse parkeergarage telt twee lagen en biedt plek aan 760 auto’s. Genoeg te zien dus!

Locatie: Inspiratielaan, Leusden, Utrecht

Hardenberg – Ziekenhuis Saxenburgh

Altijd al een keer een kijkje willen nemen achter de schermen van een ziekenhuis? Dat kan in Hardenberg! Hier bouwt Dura Vermeer Bouw Hengelo aan een nieuw compact ziekenhuis. Compact wil zeggen dat met minder vierkante meters en minder bedden meer patiëntenzorg geboden wordt. Er is straks plek voor 130 bedden. Op deze manier kan het ziekenhuis wel de volledige medisch specialistische zorg in de regio blijven bieden, met daarbij een intensive care en spoedeisende hulp.

Locatie: Jan Weitkamplaan 4a, Hardenberg, Overijssel

Leiden - Parkeergarage Garenmarkt Leiden

Nieuwsgierig naar wat er gebeurt onder de Garenmarkt? Op dit moment is de bouwkuip van de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt in het centrum van Leiden op z'n diepste punt (circa 16 meter -NAP) en worden de prefab vloeronderdelen geplaatst. Tijdens de Dag van de Bouw krijg je de kans om de bouwplaats te bezoeken en alles te weten te komen over het bouwproces. Ook voor kinderen is er een leuke activiteit.

Locatie: Raamsteeg 65, Leiden, tegenover restaurant ’t Fust

Geldermalsen - Spooromgeving De Lingense Alliantie

In Geldermalsen zijn allerlei activiteiten te doen op en rondom het werkgebied van De Lingense Alliantie. Neem bijvoorbeeld een kijkje onder het spoordek, kom alles te weten over hoe het inschuiven van zo’n zwaar betonnen dek en loop over de bouwplaats. Voor kinderen is er ook van alles te ontdekken en beleven! Meer weten? Volg de Lingense Aliantie op Facebook.

Locatie: Deilseweg, Geldermalsen

Wanssum - Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

In het centrum van Wanssum wordt de bouwlocatie opengesteld en vertrekken er geregeld bussen die door het gehele projectgebied rijden. Medewerkers geven uitleg over de werkzaamheden en alles wat bij dit megaproject komt kijken. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Houd de website en facebookpagina in de gaten voor meer informatie

Locatie: Geijsterseweg 11a, Wanssum

Tilburg - Fietsenstalling

Op het station Tilburg wordt een nieuwe rijwielstalling gerealiseerd om de capaciteit van de bestaande stalling uit te breiden. Er worden rondleidingen gegeven en met 3D tekeningen, monsters en ander materiaal allemaal wordt alles over het project verteld. Ook is er een leuke fietsactiviteit.

Locatie: Burgemeester Brokxlaan 1000 (nabij LocHal), Tilburg

OVER DAG VAN DE BOUW

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en wil geïnteresseerden laten zien tot welke (technische) hoogstandjes de bouw in staat is. De Dag van de Bouw is bedoeld voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Omwonenden, potentiële kopers, jongeren die geïnteresseerd zijn in een bouwopleiding of er al mee bezig zijn, passanten, relaties van bedrijven die meedoen aan de dag tot gezinnen van medewerkers aan toe. De Dag van de Bouw biedt hen een uniek kijkje op de bouwplaats, die alleen voor bouwprofessionals toegankelijk is.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.