Vorige
Nieuws

Buitengewoon fase 1 in pre-sale

Op dinsdag 21 juli 2020 is het zover: de Pre-sale van 18 energieneutrale woningen in project Buitengewoon. De definitieve V.O.N. prijzen zijn dan bekend en men heeft dan al de kans om een woning te reserveren tegen een borg. Aan de natuurrijke kant van Gouda ontwikkelt Dura Vermeer luxe Poldervilla’s in verschillende varianten en met een vrij uitzicht van maar liefst 65 meter. 

DORPS WONEN, STADS LEVEN

Wonen in Buitengewoon betekent wonen in een buurt met meer groen dan steen. Aan een intieme en bereikbare kant van Gouda met de polder als verlenging van je tuin. Het woningaanbod van Buitengewoon bestaat in totaal uit 27 energieneutrale woningen. Fase 1 van het project gaat op dinsdag 21 juli in pre-sale met de eerste 18 Poldervilla’s gevolgd door fase 2 met nog eens 9 vergelijkbare woningen. De Poldervilla’s krijgen een woonoppervlak van 165 tot 181 m2 en kenmerken zich door het verhoogde terras en de uitstekende zonligging. Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief luxe keuken, complete badkamer en toilet. De Poldervilla’s zijn ook nog eens voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen welke zijn opgenomen in de V.O.N. prijs.

WONEN IN WESTERGOUWE

Buitengewoon ligt in de woonwijk Westergouwe. Een nieuw stukje Gouda aan de rand van de stad. Westergouwe is omringd door prachtige Polderparken, een eigen natuur- en recreatiegebied en tal van voorzieningen dichtbij huis. Het is een duurzame gebiedsontwikkeling dat de komende jaren uitbloeit tot een nieuwe woonwijk met 4000 woningen. Ondanks dat de rustgevende klanken van de natuur de boventoon hebben in Westergouwe, ligt de wijk erg centraal vlakbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. En op 10 minuten fietsafstand proef je de gezelligheid die de stad te beiden heeft. 

Door de aanleg van het natuur- en recreatiegebied, ecologische voorzieningen, groene assen en brede watergangen is Westergouwe een bio-diverse wijk. Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen. Er wordt steeds duurzamer gebouwd en er is een grootschalige toepassing van PV-panelen in combinatie met een hoge isolatiewaarde van de woningen. Vanaf Westergouwe-II, waar Buitengewoon onderdeel van is, worden alle woningen gasloos aangelegd. Er wordt al volop geleefd in Westergouwe, en dat woont wél zo prettig!

HET NIEUWE NORMAAL IS DIGITAAL

Op dinsdag 21 juli is de digitale Pre-sale van Buitengewoon. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om digitaal een inschrijfformulier in te vullen in de accountomgeving om zo voorrang te krijgen bij de toewijzing of om zelfs een woning te reserveren. Alles over project Buitengewoon is terug te vinden op de projectwebsite: www.buitengewoon-gouda.nl. Voor aanvullende vragen kan men op dinsdag 21 juli terecht in het Informatiecentrum Westergouwe tijdens de informatiemiddag. Aanmelden voor deze middag kan via de accountomgeving: www.buitengewoon-gouda.nl/aanmelden.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.