Vorige
Nieuws

Buurman en Buurman onthullen 'De Vyver' in Ouddorp

De sleutels van de gloednieuwe appartementen in Ouddorp zijn sinds 27 november in bezit van de nieuwe eigenaren, maar een op een officiële opening moesten zij nog heel even wachten. Op 11 december was het dan zo ver en vond de officiële opening plaats van het woon-zorgcomplex met 26 appartementen aan de Vliedberglaan in Ouddorp. Een woon-zorgcomplex voor bewoners met een beperking die Dura Vermeer realiseerde in opdracht van woningcorporatie Beter Wonen Goedereede. Op deze nieuwe locatie van Stichting Sjaloom Zorg bieden 15 medewerkers 24 uur per dag zorg.

Buurman en Buurman verrichten buiten bij het complex een officiële handeling. Door het weghalen van een groot doek onthulden zij voor de ogen van bewoners én genodigden de nieuwe naam van het gebouw: ‘De Vyver’.

Vooraf aan deze handeling zijn Bram Pijl (Algemeen Manager Woningcorporatie Beter Wonen), Henk Brinkman (Voorzitter Raad van Bestuur Sjaloom Zorg) én de heer Berend Jan Bruggeman (Wethouder Sociaal Domein, Welzijn, Cultuur en Leefbaarheid) aan een interview onderworpen door Karin Eenhoorn, woonconsulent Verhuur- en bewonerszaken woningcorporatie Beter Wonen. Na de handeling zijn alle gasten uitgenodigd om het pand van binnen te bekijken en konden zij onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten.

Dura Vermeer realiseerde dit gebouw samen met woningcorporatie Beter Wonen en zorginstelling Sjaloom Zorg. Het zorgcomplex is het eerste Nul Op De Meter zorgcomplex van Goeree-Overflakkee gerealiseerd op basis van Design, Build & Maintain. Dura Vermeer was niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw, maar garandeert ook een prestatiegarantie en onderhoud van 25 jaar na oplevering.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.