Vorige
Nieuws

Campagne #DV4FIT winnaar DIA-award

Tijdens het Building Holland evenement heeft de vitaliteitscampagne #DV4FIT de Duurzame Inzetbaarheid Award (DIA) ontvangen. De Duurzame Inzetbaarheid Award is een initiatief van Building Holland en opleidings-, trainings- en coachingsinstituut KPE. De doelstelling is extra aandacht aan duurzame inzetbaarheid binnen de bouw- en installatiebranche te besteden door middel van toekenning van de Duurzame Inzetbaarheid Award.

Dura Vermeer is dit jaar gekozen als winnaar. Volgens de jury is “Dura Vermeer aantoonbaar proactief bezig geweest met de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Zo heeft Dura Vermeer de vitaliteitscampagne DV4FIT opgezet. Middels diverse inspirerende video’s, een website en workshops geeft Dura Vermeer haar medewerkers handvatten om op een andere manier naar hun leefstijl te kijken. De medewerkers staan daarin vrij aan welke thema’s en in welke mate zij daaraan willen werken. Daarnaast zet Dura Vermeer de veiligheid (op de bouwplaats) hoog in het vaandel.”

Save app

“Medewerkers kunnen via de app ‘Save’ melding maken van onveilige situaties op de werkvloer. Daarnaast verspreidde Dura Vermeer op de Dag van de Veiligheid de ‘Samen Veilig’ krant onder al haar medewerkers en organiseerde zij een aantal workshops op het gebied van veiligheid en vitaliteit. Via de Dura Vermeer Academie wordt een groot aantal opleidingen aangeboden om medewerkers verder te ondersteunen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling”, aldus de jury.

De Duurzame Inzetbaarheid Award werd in ontvangst genomen door directeur Rutger Sypkens van Dura Vermeer Vastgoed. Aan de award is een opleidingscheque ter waarde van €7.500,- verbonden.

De criteria voor toekenning van de award is aandacht voor veilig werken, persoonlijke aandacht/motivatie en Fysieke en mentale gezondheid.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.