Vorige
Nieuws

De Boekelosebrug gaat de wereld rond

Op donderdag 5 april heeft Microsoft een promotiefilm opgenomen bij de Boekelosebrug. Op dit project worden meerdere innovaties toegepast, waaronder Engineer and Build in Mixed Reality (EBMR). Deze nieuwe techniek, ontwikkeld door Dura Vermeer en Recreate, maakt het mogelijk om het 3D-model van de brug met behulp van een Hololens in de “echte wereld” te projecteren. In de promotiefilm laat Dura Vermeer zien hoe de Hololens wordt toegepast op het project.

Microsoft heeft Dura Vermeer en Recreate benaderd om de toepassing van EBMR als casus te gebruiken in hun wereldwijde promotietour van de Hololens. In de promotiefilm brengt Microsoft toepassingen van de Hololens in beeld waarbij applicaties zijn ontwikkeld die een toegevoegde waarde hebben voor andere bedrijven. EBMR is één van de voorbeelden die in de promotie wordt meegenomen.

In de promotiefilm laat Dura Vermeer zien hoe EBMR in de praktijk wordt toegepast en vertellen over de ontwikkeling van de achterliggende techniek. Het projectteam neemt je in de film mee in hun werk en laat zien welke werkzaamheden er worden uitgevoerd met EBMR.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.