Vorige
Nieuws

De volgende stap in eenduidig samenwerken

Iedereen profiteert

Een mooie stap voor BIMmend Nederland, want versie 2 van de BIM basis ILS is een feit.  Deze nieuwe versie is op alle fronten aangescherpt én uitgebreid met belangrijke onderdelen Hiermee wordt de BIM basis ILS nog breder toepasbaar en dient het als een goede basis voor elk project. Naast de aangepaste infographic is er een totaal vernieuwde website met betere, stap-voor-stap-toelichting en daarmee nog minder ruimte voor ruis. Het motto blijft: hoe meer ondernemingen en instellingen in de bouwsector volgens deze structuur samenwerken, hoe groter de voordelen voor ons allemaal.

Voor en door gebruikers

Sinds de lancering van de eerste versie van de BIM basis ILS groeit het gebruik enorm. Hiermee groeide ook de kennis over hoe de BIM basis ILS wordt toegepast. Met deze inzichten ging de beheerorganisatie aan de slag om te onderzoeken hoe de BIM Basis ILS een nog breder publiek kan aanspreken om mee te doen. Naast de beheerorganisatie leverden een groot aantal gebruikers een grote bijdrage aan de nieuwe versie.  De input werd verzameld in gebruikersbijeenkomsten, reviewrondes en met de inzet van verschillende experts. Met de BIM basis ILS versie 2 gaat de BIM basis ILS-beweging een nieuwe fase in: eentje waarin eenduidig samenwerken voor een nóg breder publiek mogelijk is.

Op de website van BIM Loket  staat alle informatie om direct met de nieuwe versie aan de slag te kunnen. Eenduidig samenwerken heeft de toekomst!

Wij, als Dura Vermeer en partner steunen dit initiatief volledig en beschouwen het als een collectieve onderstreping van breed gedragen afspraken. Door consistente en betrouwbare informatie op een efficiënte en effectieve wijze uit te wisselen, is het voor iedereen herkenbaar en (her)bruikbaar. De kracht van eenvoud en het beperkte aantal afspraken zorgt ervoor dat wij allemaal dezelfde taal spreken en digitale uitdagingen integraal kunnen benaderen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.