Vorige
Nieuws

Diep geschokt na dodelijk bouwongeval

Diep geschokt en intens verdrietig zijn wij door het noodlottig ongeval op ons renovatieproject in Amsterdam waarbij een medewerker van Beelen Sloopwerken BV aan zijn verwondingen is overleden. Het ongeval vond maandagochtend 7 januari plaats.

De door Beelen Sloopwerken uitgevoerde werkzaamheden betroffen het verplaatsen van een schranklader ( Bobcat)  met behulp van een kraan van de derde verdieping naar het maaiveld. Tijdens deze werkzaamheden is er iets gruwelijk mis gegaan.

Op dit moment wordt door Dura Vermeer en bevoegd gezag uitvoerig onderzoek gedaan naar hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Op basis van de bevindingen willen we komen tot aanbevelingen zodat dit soort ongevallen in de toekomst niet weer kunnen plaatsvinden. Niet alleen bij onze eigen projecten maar ook niet op alle andere bouwprojecten in Nederland. Wij zullen dan ook na afronding van het onderzoek een Safety Alert uitbrengen.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer en zijn werkgever. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe dit grote verlies te dragen. Waar mogelijk zullen we hen zoveel mogelijk ondersteunen en helpen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.