Vorige
Nieuws

Digitale start bouw Esse Zoom

Dura Vermeer liet het feestelijke moment start bouw in Esse Zoom niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 9 juli 2020 vierden bewoners, stakeholders en bouwbedrijf Dura Vermeer de start bouw van project Esse Zoom fasen 7 en 9 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op een steenworp afstand van Rotterdam, in het zuiden van Nieuwerkerk aan den IJssel, komt de nieuwe en waterrijke woonwijk Esse Zoom. De nieuwbouwwijk ademt groen, is omgeven door water en voelt ruimtelijk aan door haar breed opgezette en groene lanen. De woningen kenmerken zich door het vakmanschap van vroeger met typisch Oud-Hollandse gevels en pittoreske elementen. De wijk is opgesplitst in kleine woonbuurten en voelt daardoor knus en kleinschalig aan.

Praal is de 7e fase in de nieuwbouwwijk en daar is de bouw inmiddels gestart van 50 energieneutrale eengezinswoningen. Ook Gloed fase 9 start met de bouw van 38 eengezinswoningen. Dura Vermeer is gewend om traditionele start bouw evenementen te organiseren voor de bewoners en stakeholders. Om dit mooie moment ook in deze tijd niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is dit start bouw moment digitaal via een livestream op de bouwlocatie gevierd.

Middenin de woonwijk was apparatuur aanwezig om het evenement live te volgen van achter de laptop, de tablet en zelfs via smartphone. Alle nieuwe bewoners werden digitaal aan de hand meegenomen door de presentator, met aansprekende woorden van wethouder J. Hordijk van gemeente Zuidsplas en de directie van Dura Vermeer Bouw Zuid West en Dura Vermeer Bouw Zuid. Met afsluitend een live tour over de bouwplaats en een toostmoment op deze mooie mijlpaal.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.