Vorige
Nieuws

Drukbezochte BIM-proeverij groot succes

Dura Vermeer Infra organiseerde op 29 mei een zeer succesvolle BIM-proeverij. Ruim 50 klanten bezochten de bijeenkomst in Apeldoorn waar ze middels vier verschillende workshops BIM voor de infra ervaarden.

Met onze kennis- en inspiratiesessies delen, inspireren en denken wij graag mee met onze klanten. Wij geloven er stellig in dat veel meerwaarde wordt gecreëerd door het vroegtijdig inzetten van BIM, VR en Augmented Reality in Infra-projecten én samenwerken!

De voordelen van BIM werden in aan de hand van vier specifieke onderwerpen toegelicht in zeer interactieve workshops:

  • Virtual Reality en Augmented Reality (beleven en maken)
  • Clash Control (faalkosten verminderen door vroegtijdig schakelen)
  • Virtueel bouwen (de toekomst)
  • Het BIM-Café (BIM de Toekomst, uw visie) 

Veel gehoorde feedback na afloop van deze interactieve proeverij was: zéér inspirerend en waardevol. Veel inzicht is over en weer verkregen met ook veel ruimte voor discussie! Ruim 95% van de gasten gaf bij de evaluatie aan heel graag vaker aan te sluiten bij dit soort sessies. Bij 87% van alle reacties gaven de relaties aan heel graag concreet nog een keer over de toepassing van BIM in hun projecten en organisatie verder te praten. Een mooi resultaat waar we zeker vervolg aan gaan geven.

De bezoekers kregen allen een VR-bril mee om met eigen ogen te beleven hoe wij BIM in de praktijk brengen op Infra-projecten via Virtual en Augmented Reality via onze website.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.