Vorige
Nieuws

Dumpert’s presentator René in nieuwe videocampagne

Die zag je vast niet aankomen! Dumpert’s presentator René van Leeuwen en onze eigen veiligheidsexpert Pieter-Jan Licht schitteren voor de Dag van de Veiligheid op 30 maart in een nieuwe videocampagne. De komende zes weken verschijnt er elke week een nieuwe video waarbij René en Pieter-Jan op een luchtige manier één van de top-5 risico’s in de bouw en infrastructuur extra onder de aandacht brengen.

Veiligheid is geen grap. Maar mensen bewust maken van de risico’s kan best op een luchtige manier. Zo maken we impact, zo brengen we de gevaren en de maatregelen keer op keer in beeld. Want wat pas gevaarlijk is: wennen aan risico’s! 

Uiteindelijk gaat veiligheid over mensen. Niet alleen onze mensen, maar ook partners, leveranciers, onderaannemers, omwonenden en voorbijgangers. Zonder mensen geen werk.

Veiligheid begint al binnen. Op kantoor, bij het maken van de allereerste plannen. En zo verder, de bouwplaats op - tot en met de oplevering, nazorg en onderhoud. Alles moet kloppen. Alleen dan kunnen we zeggen: de bouw is ons werk.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.