Vorige
Nieuws

Dura Vermeer finalist Recruitment Tech Awards 2023

Dura Vermeer is één van de drie finalisten voor de Recruitment Tech Awards 2023 in de categorie ‘Best Case’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die op effectieve wijze gebruikmaken van innovatieve recruitment technologie om nieuw talent aan te trekken. Na een mooie waardering van de vakjury is het nu aan het publiek om hun stem uit te brengen. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen op 2 november tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht. 

Dura Vermeer neemt het in de finale op tegen de Gemeente Amsterdam en House of Talents. De winnaar wordt gekozen aan de hand van het juryrapport (50%) en stemmen vanuit het publiek (50%). Help jij Dura Vermeer naar de eerste plaats? Breng dan nu je stem uit!

breng je stem uit

Jury

De jury bestaat uit: Marnix de Groot (Alliander), Maarten Broesterhuizen (Booking.com), Eveline Mutsaerts (Compagnon), Daniel Visser (HappyNurse), Liesbet De Rouck (Freelance ATS selectie en implementatie consultant). Op maandag 26 september kwamen zij bijeen om in totaal 9 inzendingen te jureren in de Voorselectie. De jurering vond plaats vanuit het hoofdkantoor van Awards-partner Compagnon. Deelnemers kregen 5 minuten om te pitchen waarna de juryleden hen 10 minuten konden bevragen. Namens Dura Vermeer hebben Marijke Valstar en Robine de Graaf de pitch verzorgd.

Toelichting case

De krappe arbeidsmarkt en het tekort aan civiel- en bouwtechnisch personeel vormen al jaren een enorme uitdaging voor de bouwsector. Acht jaar geleden zetten wij als Dura Vermeer daarom onze eerste stappen op gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentmarketing. Met de implementatie van leadgeneratie technologie begin dit jaar, geven we onze wervingsstrategie opnieuw een enorme boost. Een waardevolle toevoeging op onze bestaande aanpak, die ons niet alleen meer sollicitaties oplevert maar ook warm contact met kandidaten in de oriëntatiefase van het sollicitatieproces. Benieuwd naar de uitleg? In bovenstaande video nemen we je mee!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.