Vorige
Nieuws

Dura Vermeer gastspreker op CAD & Company Infra Universiteit 2018

Dick Baars – projectmanager – en Mark van der Meer – procesmanager – spraken op 4 oktober namens Dura Vermeer tijdens de Cad & Company Infra Universiteit 2018 over het organiseren van tenders in 50% van de doorlooptijd. Op deze inspiratiedag van Cad & Company vertellen verschillende bedrijven uit de bouw-, industrie-, infra- en installatiesector over mooie projecten die worden gerealiseerd met BIM.

Tijdens de presentatie legden Dick en Mark uit hoe Dura Vermeer dat doet, hoe de processen worden ingericht en wat erbij komt kijken. “Wij vonden presenteren op de Cad & Company Infra Universiteit een mooie kans om onze kennis te delen en mensen te enthousiasmeren hoe wij tenders organiseren. Wij hebben ook veel opgestoken van de andere gastsprekers. Het delen van kennis is zo cruciaal, zo help je elkaar op een hoger plan”, vertelt Dick Baars. “Wat duidelijk merkbaar gaat worden in de komende jaren is de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt van technisch personeel en de economische groei, dus het toenemen van projecten. Wij zullen dus ons werk beter en slimmer moeten organiseren. Technologie gaat ons daarbij helpen”.

CAD & COMPANY UNIVERSITEIT

Cad & Company helpt bedrijven al meer dan twintig jaar met het verbeteren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces, waaronder Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten. Jaarlijks organiseren zij een Universiteit, waarbij sprekers van verschillende klanten een presentatie geven. Het thema dit jaar was ‘verhoog je productiviteit’. Door middel van de presentaties, krijgen de aanwezigen nieuwe inzichten, leren zij van anderen bedrijven uit andere sectoren en ontdekken zij hoe ze de productiviteit binnen hun organisatie kunnen optimaliseren.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.