Vorige
Nieuws

Dura Vermeer is Top Employer 2023

Voor het tweede jaar op rij heeft Dura Vermeer zich gecertificeerd als Top Employer. Het door het onafhankelijke ‘Top Employers Institute’ uitgegeven certificaat is bestemd voor werkgevers die vooruitstrevend zijn op HR-gebied en die medewerkers de allerbeste werkomgeving bieden.

Aan de certificering ging dit jaar wederom een grondige screening vooraf. Deze screening, bestaande uit ruim 300 vragen waarbij ook bewijslast dient te worden aangeleverd, beoordeelt werkgevers op onderwerpen zoals bedrijfsstrategie, werving & selectie, opleiding en ontwikkeling, employer branding en diversiteit & inclusie. Resultaten worden daarbij vergeleken met voorgaande jaren en met andere Nederlandse topwerkgevers zoals Rituals, De Bijenkorf, DHL en AkzoNobel. Dura Vermeer behaalde dit jaar een totaalscore van 80,13%. Door extra inspanningen op thema’s zoals onboarding (+35%) en carrièreontwikkeling (+19%) hebben we onze eindscore dit jaar met 6,31% verbeterd. Daar zijn we trots op!

Met een jaarlijkse certificering tonen we onze toewijding en ambitie om ons HR-beleid en topwerkgeverschap nog verder aan te scherpen. Als Top Employer blijven we ons maximaal inzetten voor een veilige, duurzame, inspirerende maar bovenal fijne werkomgeving voor onze medewerkers. We hopen daar ook komend jaar weer veel mooie stappen in te zetten.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.