Vorige
Nieuws

Dura Vermeer maakt Tuinen van Wils bouw- en woonrijp

Op donderdag 5 juli tekenden Ralph Peeters – directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid West – en Mark van Doorn – directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling – het contract voor het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwwijk Tuinen van Wils in Den Haag. De werkzaamheden zijn eind mei reeds gestart. Naar verwachting wordt het project begin 2019 opgeleverd.

Wanneer de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het terrein zijn afgerond, start bouwonderneming Stout in augustus met de realisatie van de 70 woningen. Dura Vermeer verzorgt na afloop de verharding en groenvoorziening.

PRORAIL TE ALLEN TIJDE BEREIKBAAR

De nieuwbouwwijk ligt op loopafstand van station Den Haag Laan van Nieuw Oost-Indië. Het spoor loopt achter de woonwijk langs en moet tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven. Dit vanwege de locatie waar ze met zwaar materiaal het spoor op kunnen. Om de locatie bereikbaar te houden, wordt er tijdelijk een tweede ontsluiting voor dit terrein gemaakt.

Ook ligt er nabij het projectgebied een fietstunnel dat dient als ontsluiting voor de bestaande woonwijk in Voorburg. Deze fietstunnel moet bereikbaar blijven voor de bewoners.

TUINEN VAN WILS

De nieuwbouwwijk Tuinen van Wils maakt deel uit van Stadsdeel Haagse Hout en ligt op vijftien minuten fietsen van het centrum. Er heerst een ontspannen sfeer met veel groen door het Haagse Bos om de hoek. Dura Vermeer verzorgt het bouw- en woonrijp maken van het terrein.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.