Vorige
Nieuws

Dura Vermeer partner van ‘Het Podium’

Het Podium is een indrukwekkend platform op het dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Dura Vermeer is trotse partner van de opvallende roze installatie op 29 meter hoogte met imposante buitentrap die van 1 juni tot en met 17 augustus open is. Vanaf het hoogste punt heb je straks een uniek uitzicht op de stad, haar gebouwen en architectuur. Het mooie is, Het Podium is van en voor iedereen!

Activiteiten

Dura Vermeer organiseert meerdere evenementen op Het Podium om diverse doelgroepen aan de stad Rotterdam te verbinden. Op 30 juni zijn er leuke activiteiten voor basisschoolkinderen uit Rotterdamse aandachtswijken. Tijdens een ‘speeddate-sessie’ krijgen studenten de gelegenheid om bouw-professionals van Dura Vermeer het hemd van het lijf te vragen. En op 5 juli is er een kennisbijeenkomst voor woningcorporaties uit de regio.

Over Het Podium   

Het Podium is een initiatief van Het Nieuwe Instituut. De door MVRDV ontworpen installatie biedt een enerverend uitzicht en is een locatie voor concerten, debatten, optredens en andere evenementen. Het roze platform symboliseert zowel MVRDV’s ambitie om de stad te verdichten en daken beter te gebruiken als de ambitie van Het Nieuwe Instituut tot vermeerdering van kennis over architectuur. Hier kan Dura Vermeer zich helemaal in vinden.

Het Podium wordt gebouwd door Dutch Steigers en op 1 juni feestelijk geopend als festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand. Ga naar de website.

Het Podium, een indrukwekkend platform op het dak van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.