Vorige
Nieuws

Dura Vermeer vastgoed service in handen van O&R Groep

Dura Vermeer Vastgoed Service komt in handen van de Onderhoud & Renovatie (O&R) Groep BV. Dura Vermeer beschouwt binnen haar divisie Bouw en Vastgoed dagelijks onderhoud niet langer als kernactiviteit en richt de focus volledig op projectontwikkeling, nieuwbouw en projectmatig onderhoud en renovatie.

​De overname van Dura Vermeer Vastgoed Service past in de groeistrategie van de O&R Groep, met 14 vestigingen in Nederland actief. Hierdoor ontstaat extra capaciteit om de sterke groei van de O&R Groep en de daaruit voortvloeiende vraag naar vaktechnisch personeel, specifiek gericht op dagelijks onderhoud, verder kwalitatief in te vullen. Verder worden synergie-voordelen voorzien door de integratie van Dura Vermeer Vastgoed Service binnen de O&R Groep. Binnen de O&R Groep zijn reeds meerdere onderhoudsbedrijven actief, waaronder Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie BV en Jansen Huybregts Projecten BV.

Tussen Dura Vermeer Vastgoed Service en de bedrijven binnen de O&R Groep zijn duidelijke overeenkomsten voor wat betreft marktsegment, marktvisie, klantopstelling en mentaliteit van de medewerkers. Willian van Kroonenburg, bestuursvoorzitter van O&R Groep: 'Met de overname wordt ons klantenbestand verder uitgebreid en ontstaat er een versterkte O&R Groep met een verder verbreed klantenpakket en een vergrote capaciteit, die een goed op elkaar en op opdrachtgevers ingespeeld dienstenaanbod in onderhoud en renovatie biedt.'

Dura Vermeer is content met de overname door O&R Groep. 'De medewerkers van Dura Vermeer Vastgoed Service wordt een mooi perspectief geboden en de continuïteit voor de klanten van Dura Vermeer Vastgoed Service wordt gewaarborgd', aldus Ronald Dielwart, lid Raad van Bestuur van Dura Vermeer. Op een enkeling na gaan alle medewerkers van Dura Vermeer Vastgoed Service over na de O&R Groep. Na de overname zal de naam Dura Vermeer Vastgoed Service worden gewijzigd in Jansen Huybregts Vastgoed Service.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.