Vorige
Nieuws

Duurzaamheid in de infrasector

Duurzaamheid binnen onze sector kent vele facetten, zoals energieverbruik, uitstoot van CO2 en fijnstof en bewust gebruik van grondstoffen. Om onze klanten mee te nemen in de vele mogelijkheden en initiatieven die binnen dit thema bestaan, organiseerde Dura Vermeer op 29 maart een kennissessie. Verschillende relaties kwamen naar de projectlocatie Parkway6, waar het uitvoeringsteam vertelde over de bijzonderheden van dit grootschalige project in Almere.

Ook werd stilgestaan bij het duurzame karakter van de ‘eerste energie neutrale snelweg van Nederland’. Naast dit project werden ook andere toepassingen van duurzaamheid gepresenteerd, zoals De Circulaire Weg en Softs Points.

Na de presentaties vond een rondleiding plaats over de projectlocatie. Hier konden alle aanwezigen met eigen ogen de indrukwekkende schaal van Parkway6 ervaren, zoals een grote opslag van gerecycled asfalt en andere reststoffen. Na deze wandeling kreeg de groep gelegenheid om tijdens een lunch inzichten te delen en vervolgafspraken te maken.

Ook een keer een kennissessie bijwonen? Neem contact op met marketing@duravermeer.nl.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.