Vorige
Nieuws

Een kijkje achter de schermen bij Dura Vermeer tijdens Dag van de Bouw

In het kader van de jaarlijkse Dag van de Bouw opent Dura Vermeer op zaterdag 2 juni haar deuren op bouwplaatsen door heel Nederland. Ben jij benieuwd hoe een project wordt gerealiseerd? Je kunt aanstaande zaterdag op maar liefst negen projecten een kijkje nemen achter de schermen.

Medewerkers van Dura Vermeer informeren je en leiden je rond over het project. De te bezoeken projecten variëren van nieuwbouw van luxe appartementen in Den Haag, de bouw van een plek waar wonen, werken, ontmoeten, kennisdelen en netwerken samenkomen in Utrecht tot de bouw van een ondergrondse parkeergarage en de aanleg van een energieneutrale weg.

Dit zijn de Dura Vermeer-projecten die je zaterdag 2 juni kunt bezoeken:

Woning- en utiliteitsbouw

  • Westergouwe, Burgemeester van Dijkesingel 51 , Gouda
  • Noordgebouw, Stationsstraat, Utrecht
  • Herbestemming Rise Residence Sorghvliet, Stadhoudersplantsoen 2, Den Haag
  • Renovatie Technohal Universiteit Enschede, Hallenweg 5, Enschede
  • Ondergrondse Parkeergarage Garenmarkt Leiden, Raamsteeg 65, Leiden
  • Centrumplan Almelo, Wilhelminadruckerpad 2, Almelo

 

Gebiedsontwikkeling

  • Herinrichting Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum, Geijsterseweg 11a, Wanssum. Je kunt op dit project een kijkje nemen op twee locaties. Bekijk hier welke locaties dit zijn​. ​

Civiel

  • Aanleg Dalfserveldwetering, Hessenweg 8, Dalfsen


Wegenbouw

  • Uitbreiding Boekelosebrug en aanleg Laan Hart van Zuid, Oude Boekeloseweg 31, Hengelo

OVER DAG VAN DE BOUW

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en wil geïnteresseerden laten zien tot welke (technische) hoogstandjes de bouw in staat is. De Dag van de Bouw is bedoeld voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Omwonenden, potentiële kopers, jongeren die geïnteresseerd zijn in een bouwopleiding of er al mee bezig zijn, passanten, relaties van bedrijven die meedoen aan de dag tot gezinnen van medewerkers aan toe. De Dag van de Bouw biedt hen een uniek kijkje op de bouwplaats, die alleen voor bouwprofessionals toegankelijk is.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.