Vorige
Nieuws

Fase 2 De Zangvogel in verkoop

Op dinsdag 7 juli is de verkoop gestart van 35 ruime en energieneutrale eengezinswoningen in De Zangvogel fase 2. Eerder dit jaar is de eerste fase van De Zangvogel met succes in verkoop gegaan. In deze groene en kindvriendelijke buurt ontwikkelt Dura Vermeer woningen met woonoppervlaktes van 126 tot maar liefst 161 m2. Met in het bijzonder 8 woningen waarbij het betonnen casco wordt vervangen door hout.

Voor de start verkoop van deze woningen organiseerde Dura Vermeer Bouw Zuid West een Drive Thru Event voor belangstellenden. In De Nieuwe Vogelbuurt overhandigde het projectteam van De Zangvogel goodiebags met daarin de verkoopdocumentatie. Dit Drive Thru Event is bedacht als variant op traditionele start verkoop evenementen. Het biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid om toch alle verkoopdocumenten in ontvangst te nemen. Vragen konden makkelijk worden gesteld via de chat in het projectaccount op de website en uiteraard ook telefonisch.

VLIEG DE TOEKOMST TEGEMOET

Alle woningen in De Zangvogel zijn door slimme installaties en oplossingen gasloos en energieneutraal. De woningen bevatten onder andere triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en -koeling. Behalve een zeer laag energieverbruik, bieden de woningen ook volop wooncomfort. De woningen worden opgeleverd met een complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer.

ACTIEPLAN WONEN

De ontwikkelingen in De Nieuwe Vogelbuurt maken deel uit van het Actieplan Wonen. Het Actieplan Wonen is de woonvisie tot 2030 van de gemeente Vlaardingen en woningcorporaties Waterweg Wonen en Woningstichting Samenwerking Vlaardingen om van Vlaardingen een aantrekkelijkere woonstad te maken. Dat betekent een betere balans tussen sociale huurwoningen en betaalbare koopwoningen voor met name starters en jonge gezinnen. Er worden al sinds 2016 zo’n 138 nieuwe woningen in De Nieuwe Vogelbuurt bewoond. Er gaat nog meer gebeuren en gebouwd worden. Gemeente Vlaardingen, Waterweg Wonen en Dura Vermeer blijven werken aan ruimte voor de toekomst.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.