Vorige
Nieuws

Fase 3A De Zangvogel in voorverkoop

De Zangvogel fase 3A staat voor de deur. 40 complete en ruime eengezinswoningen in de buurt Holy in Vlaardingen. Het woningaanbod bestaat uit tussenwoningen (met dakkapel) en ruime hoekwoningen met een plat dak. De woningen hebben woonoppervlaktes variërend van 116 m2 tot 134 m2. Elke woning is inclusief luxe keuken, badkamer en toilet. En dankzij slimme installaties zijn de woningen gasloos en energieneutraal.

DE ZANGVOGEL FASE 3A

Wonen in een groene en kindvriendelijke buurt, het kan in nieuwbouwwijk De Zangvogel in Vlaardingen. De Zangvogel is onderdeel van een grote gebiedsontwikkeling bestaande uit meerdere fasen. De eerste fasen van De Zangvogel zijn succesvol verkocht. Inmiddels staat fase 3A voor de deur, bestaande uit 40 eengezinswoningen. Vanaf 12 januari 2021 is deze fase in Voorverkoop.

De Zangvogel fase 3

opgedeeld in fase A en B

OVER DE NIEUWE VOGELBUURT

Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in de wijk Holy in Vlaardingen in totaal ruim 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een veilige gezinswijk met behoud van het unieke, groene karakter van de buurt. Fase 1 t/m 6 van ‘De Broedvogel’ zijn gerealiseerd en bewoond. De eerste twee fasen van De Zangvogel zijn nu volledig verkocht. Vanaf 12 januari 2021 is Fase 3A in Voorverkoop.


www.denieuwevogelbuurt.nl

De Zangvogel fase 3A

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.