Vorige
Nieuws

Feestelijke oplevering flat Dr. H.J. van Mooklaan

De flat aan de Dr. H.J. van Mooklaan met 54 woningen is weer mooi, energiezuinig, comfortabel en goed onderhouden. Samen met de bewoners vierden Dura Vermeer en Rijswijk Wonen op 11 december de feestelijke oplevering van het onderhoud met een gezellige lunch in de nieuwe fietsen- en scootmobielruimte van de flat.

In de nieuwe fietsen- en scootmobielruimte van de flat brachten zeker 75 bewoners en overige genodigden een toast uit op het eindresultaat van de verbetering en verduurzaming van de flat. Er is veel werk verricht en dit was niet gelukt zonder de medewerking van de bewoners.

Werkzaamheden geven altijd enige overlast, maar de bewoners zijn zeer tevreden met hun opgeknapte woning en flat.

Onthulling door de projectcommissie

Dura Vermeer Bouw Heyma had nog een verrassing voor de bewoners. De projectcommissie onthulde een mooie bank in de hal van de flat waar bewoners bijvoorbeeld even kunnen wachten op bezoek of vervoer.

Verbetering en verduurzaming flat

De flat heeft een labelsprong gemaakt naar energielabel B, onder andere door 90% van het gebouw te isoleren en het plaatsen van nieuwe installaties. Voor de bewoners betekent dit een energiezuinigere en comfortabele woning. Ook zijn de 54 woningen van de flat verbeterd, met waar nodig een nieuwe keuken, badkamer en toilet.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.