Vorige
Nieuws

Feestelijke starthandeling Kickersbloem 3

Op 2 mei heeft de starthandeling van het project Ontsluiting Kickersbloem 3 plaatsgevonden. Het project omvat het creëren van een veilige en verkeerstechnische optimale ontsluiting van het toekomstige bedrijventerrein Kickersbloem 3. Wethouder Aart Jan Spoon van de gemeente Hellevoetsluis en Ad Bruijns, bedrijfsleider bij Dura Vermeer, verrichtten de starthandeling en maakten gelijk de naam van de brug over het kanaal door Voorne bekend: De Brabersebrug.

In EMVI-plan is beloofd om de drukke doorgaande weg N494 niet te stremmen. Om de aanlanding van de brug aan deze zijde toch te realiseren is een tijdelijke brug aangelegd, zodat we vanaf de andere (minder druk bereden) zijde naar de overkant kunnen komen. Hiermee wordt hinder voor de omgeving voorkomen.

Omdat Dura Vermeer ook het naastgelegen project BRM Kickersbloem 3 in opdracht heeft, werd ook dit project bij de starthandeling betrokken. Geïnteresseerden konden ook een kijkje nemen op het project.

KICKERSBLOEM 3

Kickersbloem3 is het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten met een oppervlakte van 730.000m2. Naast het realiseren van de brug over het Kanaal door Voorne, worden er twee kruisingen aangelegd en wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de N494.

De brug van 50 meter lang en 22 meter breed bevat vier rijstroken en twee fietspaden. De brug wordt met een kruising aangesloten op Kanaaldijk West (N494) en Kanaaldijk Oost. De zijkanten van de brug bestaan uit gevouwen, stalen vlakken. Deze weerspiegelen het licht op verschillende wijzen, waardoor de brug genuanceerde kleurverschillen laat zien. De gaten in de zijkanten van de brug geven een vrolijke uitstraling en bieden transparantie en doorkijk voor de gebruiker.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.