Vorige
Nieuws

Finalist Koning Willem I Prijs! Dura Vermeer bij laatste drie voor ‘Oscar Nederlandse bedrijfsleven’

Dura Vermeer is één van de drie finalisten voor de Koning Willem I Prijs 2020 in de categorie groot bedrijf

De organisatie van de ‘Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven’ en daarmee de meest prestigieuze ondernemingsprijs van Nederland heeft dit vandaag bekend gemaakt. Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur zegt in eerste reactie ‘bijzonder trots’ te zijn en bedankt directies en medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt.

De jury was zeer te spreken over Dura Vermeer: ,,Digitale en duurzame innovaties behoren tot de kern van Dura Vermeer. Het bedrijf heeft een toppositie op het gebied van reductie in CO2- en stikstof-uitstoot en biedt circulaire woon-, kantoor- en mobiliteitsconcepten aan. Daarnaast weet Dura Vermeer maatschappelijke doelen te ondersteunen en constante innovaties te realiseren in virtueel bouwen.”

De andere twee finalisten in de categorie grootbedrijf zijn AWL (machinebouwer voor auto-, metaalverwerking- en automatiseringsindustrie) en CSU Groep (facilitair dienstverlener). De jury bestaat uit kopstukken en prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven, met als erevoorzitter koningin Máxima.

Op 25 november is de grote finale waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt. Tijdens deze dag worden ook de winnaars in de categorie MKB en de categorie voor Duurzaam Ondernemerschap bekend.

OVER DE KONING WILLEM I STICHTING

De organisatie, Koning Willem I Stichting, wil met deze prijzen ondernemingen belonen voor hun ondernemerschap en een aantal doelen realiseren. Dit betreft onder meer het belang van goed en gezond ondernemerschap voor de Nederlandse welvaart, aandacht voor de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie, het belonen van durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en het stimuleren van creatief en innovatief ondernemerschap.

Dura Vermeer finalist Koning Willem I Prijs

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Facilitair / Infra / Bouw & Vastgoed

Glenn Metselaar

Hoofd Corporate Communicatie & Woordvoerder Regio Heel Nederland
Glenn Metselaar