Vorige
Nieuws

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum wint ruimtelijke kwaliteitspluim

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum heeft op donderdag 27 september tijdens de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit een Ruimtelijke Kwaliteitspluim gewonnen. De pluim is een aanmoedigingsprijs voor projecten waar Ruimtelijke Kwaliteit een significante en voorbeeldige rol heeft gespeeld.

In de categorie “Derden met RWS”, waarin projecten waren genomineerd die samenwerken met Rijkswaterstaat, kwam Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum als winnaar uit de bus. De gebiedsontwikkeling viel op vanwege de continue aandacht voor kwaliteit, van idee tot uitvoering. Ook werd de burgerparticipatie geprezen en de bijzondere samenwerking met alle partijen. ‘Al met al heeft Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum een goed inhoudelijk verhaal’, aldus een van de juryleden.

Projectdirecteur Theo Reinders is verguld met de landelijke erkenning voor de gebiedsontwikkeling. ‘Dit is een enorme opsteker voor ons project en alle medewerkers en betrokken burgers die zich altijd hard hebben gemaakt voor de ruimtelijke kwaliteit. We zijn hier heel blij mee’.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.