Vorige
Nieuws

Havensteder en Dura Vermeer werken verder aan Vreewijk

Vlieger

Met de symbolische ondertekening van de vlieger bekrachtigen Dura Vermeer en Havensteder hun samenwerking in het tuindorp Vreewijk in Rotterdam. Niet alleen is de realisatieovereenkomst van deelproject “Linker Halve Vlieger Zuid” getekend maar ook de bouwteamovereenkomsten voor de volgende fases van het programma Verbeterprogramma Vreewijk. Met de bouw van de “Linker Halve Vlieger Zuid”, bestaande uit ca. 200 eenheden, wordt begin november gestart.

Verbeterprogramma

Al sinds 2013 werken Dura Vermeer en Havensteder samen aan het in fases verduurzamen en verbeteren van ca. 1400 woningen. Dit Verbeterprogramma is opgesteld door Havensteder, de gemeente Rotterdam, de Huurdersvereniging Vreewijk (HvV) en de Bewoners Organisatie Vreewijk (BOV). Dura Vermeer en Havensteder dragen hiermee bij aan het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. Na de start van de bouw in 2015 zijn er tot nu toe ca. 700 woningen in het beschermde stadgezicht aangepast aan de huidige woonwensen. De volgende fases van de projecten lopen tot eind 2023.

Edwin Blom, directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Heyma BV: “Ik ben heel blij dat wij onze succesvolle samenwerking op deze manier kunnen voortzetten. Complimenten aan het team dat in deze uitdagende tijden een mooie prestatie heeft neergezet.

Henk Rotgans, directeur Havensteder: “Ondanks de uitdagingen waar we soms tegenaan lopen zijn we altijd tot passende oplossingen gekomen. Ik heb er vertrouwen in dat we dat de komende drie jaar ook zullen doen.”

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.