Vorige
Nieuws

In Rotterdam werken we de aankomende vijf jaar tussen containers

​Dura Vermeer onderhoudt de aankomende vijf jaar het terrein van Rotterdam World Gateway (RWG), de op- en overslag voor containers van en naar Europa. Op donderdag 22 maart tekenden Ralph Peeters - directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid West - en Jeroen van Esch - directeur RWG - het civiele onderhoudscontract. Het is een uitdagend project, op het terrein van 108 hectare gaan de processen namelijk 24 uur per dag 7 dagen in de week door.

Dura Vermeer is verantwoordelijk voor het onderhoud van verhardingen, kolken en rioleringen, liften en shiften van kraanbanen, blusleidingen en groenvoorziening.

EEN INNOVERENDE EN MEEDENKENDE PARTIJ

"We hebben het werk aangenomen omdat wij als Dura Vermeer hebben laten zien dat wij een innoverende en meedenkende partij zijn. We spelen goed in op de wensen en behoeften van de opdrachtgever en dat is voor hen erg belangrijk. We mogen trots zijn op zo'n mooie uitdaging!", vertelt Ruud Schouten, projectleider.

ROTTERDAM WORLD GATEWAY

Rotterdam World Gateway zorgt voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar de consumenten en industrieën in Europa en andersom.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.