Vorige
Nieuws

Je komt Dura Vermeer binnenkort op meerdere plekken tegen in Amsterdam

Op dinsdagmiddag 4 juni vond de kick-off met de opdrachtgever IB Amsterdam en alle betrokken partijen van Onderhoudscontracten Samenwerking Overeenkomsten. Dura Vermeer gaat de aankomende vier jaar twee samenwerkingsovereenkomsten aan voor 4 percelen Klein Wegenwerk en 1 Elementenverharding in Amsterdam. Deze overeenkomsten zijn aangenomen op de onderdelen ‘samenwerking’ en ‘slim en schoon werken’.

In Amsterdam Noord, Nieuw-West, Zuid-Oost en het Amsterdamse Bos verzorgt Dura Vermeer het Klein Wegenwerk en in Amsterdam Zuid-Oost de elementenverharding. De contractwaarden voor beide overeenkomsten zijn fors. Het werk kan uit alle kanten van Amsterdam komen, van dagelijks onderhoud aan paden tot complete inrichtingen van nieuwe wegen. De prijzen worden gemaakt op maatwerk, waardoor discussies over meer of minder werk niet meer voorkomen.

SLIM EN SCHOON WERKEN

Er gaat gewerkt worden vanuit twee locaties: Zeeburgereiland en Karspeldreef. Vanwege de reisafstand heeft Dura Vermeer bij de aanbesteding aangegeven dat zij elektrische auto’s willen inzetten van de kantoorlocaties naar projectlocaties. Daarnaast wordt gekeken of zij over kunnen op elektrisch materieel, zoals knijperauto’s met elektrische arm en kranen met een elektrische aandrijving. “Dit is een omslagpunt, wij gaan voor duurzame inzet: zero emission”, zegt Sander Haagedoorn, bedrijfsleider focusgebied Amsterdam. “De toepasbaarheid van machines zal tijd en aandacht nodig hebben.”

Naast Dura Vermeer hebben nog dertien andere partijen percelen aangenomen. Samen willen de partijen slim omgaan met opslaglocaties, waardoor centrale hubs worden gemaakt om transportbewegingen te verminderen.

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST-MANAGER

Iedere twee weken is er een contactmoment tussen Dura Vermeer en de samenwerkingsovereenkomst-manager om de samenwerking en afspraken te waarborgen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.