Vorige
Nieuws

Job Dura Fonds viert 25-jarig jubileum

Het Job Dura Fonds bestaat 25-jaar en heeft ter gelegenheid van het bereiken van deze mijlpaal een boek uitgegeven over de maatschappelijke betekenis van het fonds voor Rotterdam en de bebouwde omgeving.

Het Job Dura Fonds is in 1994 opgericht door Daan Dura (1932-2011) ter ere van het 140-jarig bestaan van de Dura Bouwgroep (nu Dura Vermeer). Het fonds draagt de naam van de grootvader van voorzitter van de Raad van Bestuur van Dura Vermeer.

Stichting Job Dura Fonds ondersteunt en stimuleert maatschappelijke initiatieven die de bebouwde omgeving in groot Rotterdam innoveren en helpen opbloeien. Zij doet dit door het verstrekken van projectsubsidies en het tweejaarlijks organiseren van de Job Dura Prijs.

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam kreeg uit handen van Job Dura het eerste exemplaar van het jubileumboek. Ter onderstreping van de viering zijn jubileumcheques ter grootte van €25.000 en €30.000 uitgereikt aan Conny Janssen van Conny Janssen Danst en Emmelien Matthijsse van Theater Zuidplein.

Op de foto van links naar rechts: Bart Dura, Conny Janssen, burgemeester Ahmed Aboutaleb, Emmelien Matthijsse, wethouder Said Kasmi, wethouder Arjan van Gils en Job Dura

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.