Vorige
Nieuws

Juich het Dura Vermeer Roparunteam de finish over

Ook dit jaar doet Dura Vermeer weer mee aan alweer de 27ste Roparun, de estafetteloop om het leven van mensen met kanker dragelijker te maken.

In het Pinksterweekend van zaterdag 19 mei start het Dura Vermeer team vanaf Parijs om 530 kilometer later te finishen in Rotterdam. Een enorme krachttour waarvoor we alleen maar respect en waardering kunnen opbrengen.

Het Dura Vermeer Roparunteam kan alle support gebruiken om deze tocht tot een goed einde te brengen. Juich hen toe langs het parcours, geef hen op de Binnenrotte een groots onthaal of steun hen met een financiële bijdrage.

De estafetteloop van meer dan 500 kilometer eindigt op maandag 21 mei op de Binnenrotte in Rotterdam. Je kunt het Dura Vermeer Roparunteam gedurende deze tocht volgen via onze social media kanalen.

WORD SPONSOR

Kun je er niet bij zijn, maar wil je het team toch steunen? Dat kan met een bijdrage op rekeningnummer NL79RABO0381856011 t.n.v. Dura Vermeer Groep NV, met vermelding van Roparun en jouw (bedrijfs)naam of via de website van de Roparun.

Het team is uiteraard blij met elk bedrag dat gedoneerd wordt. Bij een donatie van 250,- of hoger wordt de donateur vermeld op het sponsorspandoek waarmee het team de finish over gaat.

Lees meer over het Dura Vermeer Roparun-team en doneren in onze folder.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.