Vorige
Nieuws

Klomp en Dura Vermeer Onderhoud & Renovatie Midden West tekenen raamovereenkomst!

De thema’s veiligheid, duurzaamheid en kwaliteitsborging maken de laatste jaren een enorme ontwikkeling door op de markt. Deze ontwikkeling maakt het nog belangrijker om samen te werken met de juiste partners die de dezelfde visie én aanpak hebben; alleen op deze manier is het mogelijk om de kernwaarden van de organisatie te kunnen blijven waarborgen.

De afgelopen maanden zijn er diverse verkennende gesprekken gevoerd met Klomp Daktechniek, reeds één van de vaste partijen van Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West op het gebied van (platte) dakwerken voor onze opdrachtgever YMERE. In deze gesprekken werd er naast veiligheid, kwaliteit en organisatie ook sterk gekeken naar duurzaamheid en innovatievermogen om bijvoorbeeld gezamenlijk meer na te denken over nieuwe oplossingen. Klomp is een bedrijf dat naast daken (zowel schuin als plat) ook E&W installaties kan verzorgen. Klomp houdt zich ook bezig met WKO opslag, zowel installatie hiervan als Esco- en leaseconcepten, én beschikt over een eigen zonnepanelenafdeling. Op deze manier biedt Klomp ons een totaalconcept op verduurzaming!

 

Met het tekenen van deze raamovereenkomst is een eerste, belangrijke stap gezet in het partnership met het uiteindelijke doel om succesvolle projecten op te leveren. Wij zijn erg blij dat Klomp aan boord is!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.