Vorige
Nieuws

Laatste woning Esse Zoom, ‘Het Groene Noorden’ in Nieuwerkerk aan den IJssel opgeleverd

Op donderdag 16 april 2020 hebben Marco van As en Ruud Litzroth, uitvoerders bij Dura Vermeer Bouw Zuid, de sleutels van de laatste woning (bouwnummer 29) uit het plan ‘Het Groene Noorden’ aan de trotse eigenaren overhandigd. De nieuwe eigenaren waren zeer tevreden over de woning en ontzettend blij om de sleutels in ontvangst te nemen.

Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel is een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en veel groen. De wijk is ingedeeld in verschillende kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. Het Groene Noorden is de vijfde fase van deze nieuwbouwwijk en bestaat uit 21 rijwoningen, 2 twee-onder-één kapwoningen, 4 brede rijwoningen en 2 vrijstaande woningen.

Alle woningen in deze fase hebben een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. De woningen zijn opgeleverd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0.0 en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, driedubbele beglazing en hoogwaardig geïsoleerde buitenschil.

De ontwikkeling van de nieuwe woonbuurten is gedaan door Dura Vermeer Zuid West. De uitvoering door Dura Vermeer Bouw Zuid. Ook de volgende fasen, fase 7 (Praal Esse Zoom) & fase 9 (Gloed Esse Zoom) worden op deze manier gerealiseerd.

 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.