Vorige
Nieuws

Laatste woning VesteTuin in Tholen opgeleverd

LAATSTE WONING VESTETUIN IN THOLEN OPGELEVERD

 
Op 13 februari was het feest in het nieuwbouwplan VesteTuin. Ter afsluiting van dit project werd de oplevering van het laatste huis gevierd. De bewoners van bouwnummer 18 kregen een chocoladesleutel en bos bloemen overhandigd van wethouder Peter Hoek.

"We hebben de echte sleutel al eerder in ontvangst genomen, maar dat maakt dit officiële moment niet minder leuk. We voelen ons in het zonnetje gezet en vieren nog een keer dat we een nieuw huis hebben", vertelt de heer Goudzwaard (koper bouwnummer 18).

​Warm welkom
Na de overhandiging van de sleutel werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van koffie en thee. Tijdens het officiële moment overhandigde ontwikkelingsmanager René Schepers namens Dura Vermeer Bouw Zuid en BPD een 'tegoedbon' ter waarde van € 1.500,- aan de familie Goudzwaard. Met dit geld kan er straks – als iedereen gesetteld is - een buurtbarbecue georganiseerd worden, zodat alle buren elkaar nog beter kunnen leren kennen.

​Van visie naar realiteit
René Schepers laat weten dat dit altijd de mooie momenten zijn. "Je hebt bij de planvorming een beeld voor ogen. Een ambitie om een wijk te maken waar je ontspannen woont, werkt, speelt en bovenal geniet. Naar mijn idee gaat dat hier goed lukken. De architectuur is tijdloos en door de ruime opzet en het vele groen in de wijk, is dit ook een heel fijne plek om op te groeien."

Gevallen voor de locatie
De heer Goudzwaard vult René aan: "Wij wilden gaan samenwonen en daarvoor leek Tholen ons een heel geschikte plek. VesteTuin had onze voorkeur door de ligging. Je woont hier dicht bij de haven, de supermarkt en het centrum van Tholen. Dat onze twee-onder-een-kapwoning ook nog een mooie, moderne uitstraling heeft, was een bonus. We vinden het echt hartstikke leuk dat het nu zover is en we hier onze toekomst kunnen starten. Het is trouwens nu nog even behelpen, want de keuken en badkamer zijn nog niet helemaal af. Maar geeft niets hoor, we genieten nu al volop."


Over Veste Tuin
VesteTuin is een nieuw wijkje met een klassieke, tuindorpachtige sfeer. De huizen zijn ontworpen met oog voor detail, net als in de oude stad. Het woningaanbod is zo gevarieerd dat er voor elk wat wils is in de wijk. In het totaal zijn er 162 woningen, waarvan 116 woningen met een tuin en circa 46 appartementen.  

 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.