Vorige
Nieuws

Leerlingen basisschool Bikube liepen bliksemstage bij Dura Vermeer

Leerlingen van basisschool Bikube uit Hoofddorp zijn op donderdag 19 april langsgekomen voor een bliksemstage op het kantoor bij Dura Vermeer in Hoofddorp. Na een korte introductie over ons bedrijf en de projecten, begon de stagedag echt.

​Er werd een kennisspel gespeeld aan de hand van kwartet. Het kwartetspel was gerelateerd aan de bouw, waardoor de leerlingen in een korte tijd veel leerden over onze branche. Na het kennisspel kregen de leerlingen letterlijk een kijkje in de keuken. Zij hebben samen met de koks eierkoeken en smoothies gemaakt. Na een les recruitment, waarin uitgelegd werd wat een CV is en een goede motivatiebrief, gingen de scholieren weer enthousiast terug naar school.

JINC

Deze bliksemstage is een samenwerking tussen JINC en Dura Vermeer. JINC houdt zich bezig kinderen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Zeker ook voor de kinderen die dat vanuit hun omgeving minder meekrijgen. Gelijke kansen voor ieder kind, daar dragen wij als Dura Vermeer graag ons steentje aan bij. Andere projecten die we gezamenlijk oppakken zijn sollicitatietrainingen en leren plannen.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.