Vorige
Nieuws

Maak kennis met de durvers

Maak kennis met de DurVers, het vlogduo van Dura Vermeer dat wordt ingezet voor de Maar wat kan jij?-arbeidsmarktcampagne. De komende maanden bezoeken Shane en Kevin verschillende projecten van Dura Vermeer en voelen zij medewerkers aan de tand over hun werk bij de tofste bouwer van Nederland. Met gepaste trots presenteren wij vandaag hun eerste vlog.

In de eerste vlog brengen de twee studenten een bezoek aan de renovatiewerkzaamheden van de start-en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, een project van Dura Vermeer Infra regio Zuid-West. Zij praten met projectbetrokkenen over hoe is om 48 uur aaneengesloten uren bezig zijn met de renovatie van de ’shoulders’ (de gebieden buiten de lijnen van de baan) en wat daar allemaal bij komt kijken.

Dura Vermeer en Rotterdam The Hague Airport kennen een lange samenwerking. Al in 1990 schakelde Rotterdam Airport Dura Vermeer in voor een uitgebreide baanrenovatie, waar onder andere de dek- en tussenlaag werden vervangen. In 2008 was Dura Vermeer betrokken bij de aanleg van een nieuwe asfaltlaag om de baan stroever te maken. Eind vorig jaar kleurde de start- en landingsbaan in de Zestienhovensepolder opnieuw groen en geel. Dit keer dus met twee extra ‘meekijkers’ die alles vastlegden in hun eerste vlog met de passende naam: Asfaltstress op Airport.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.