Vorige
Nieuws

Maastricht Aachen Airport klaar voor meivakantie-drukte

Vooruitlopend op de meivakantie-drukte heeft Dura Vermeer in april renovaties uitgevoerd op platform Alpha van luchthaven Maastricht Aachen Airport. De bestaande asfaltconstructie op het platform is vervangen voor een nieuwe asfaltconstructie. Alle asfaltlagen zijn uitgevoerd middels een gemodificeerde bitumen om spoorvorming door hoge belastingen van vliegtuigbanden tegen te gaan.

Naast het vervangen van het asfalt zijn ook de voegen in het betonplatform vervangen en is de belijning hersteld.

SAMENWERKEN MET OPDRACHTGEVER

Dat de luchthaven te allen tijde door moest gaan tijdens de werkzaamheden maakte de uitvoering erg bijzonder. Op basis van het actuele vluchtschema is samen met de opdrachtgever de planning van de werkzaamheden bepaald. Door samen in detail te kijken naar de vertrekkende en arriverende vluchten heeft zowel de bedrijfsvoering van de luchthaven, als de uitvoering van de werkzaamheden soepel plaatsgevonden.

PRETTIGE SAMENWERKING

In 2017 heeft Dura Vermeer reeds de dienstweg op luchthaven Maastricht Aachen Airport gerenoveerd. Vanwege de prettige samenwerking hebben Maastricht Aachen Airport en Dura Vermeer deze maand opnieuw samen een onderhoudsklus uitgevoerd op de luchthaven.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.