Vorige
Nieuws

Ondertekening bouwteamovereenkomst Veilige Veste

Met het ondertekenen van de bouwteamovereenkomst maken we het officieel. Samen met nevenaannemer BRI, architect KAW en Stichting Fier gaan we werken aan een tweede Veilige Veste in Capelle aan den IJssel. Een plek waar de meest kwetsbare kinderen en jongeren veilig zijn én zich veilig voelen, waar ze geen risico’s lopen. Een plek waar ze de beste behandeling en begeleiding krijgen; een veilige leefomgeving.

Een voormalig kantoorgebouw wordt getransformeerd en geschikt gemaakt voor tijdelijke bewoning. Met duurzame oplossingen maken we een aansprekend gebouw. Duurzaamheid is in al haar facetten belangrijk: een duurzaam en energiebesparend gebouw, duurzame behandeling en begeleiding die gericht is op de toekomst en duurzame samenwerkingsrelaties.

Stichting Fier heeft als opdracht: voorkomen van geweld, stoppen van geweld en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Wij zijn trots dat wij als familiebedrijf hier een bijdrage kunnen leveren door een duurzaam en toekomstbestendig gebouw te maken. Zodat straks de bewoners op hun beurt kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.